Radioaktiva

Radioaktiva

Description

RadioAktiva és un projecte de ràdio lliure i autogestionada que pretén desenvolupar una tasca de crítica social i de comunicació alternativa mitjançant les ones radiofòniques. El funcionament de RadioAktiva es basa en l'assemblea. Totes les decisions, ja siguen referides a l'ús de l'equip, als programes o al funcionament intern, han de passar per l'assemblea. Al mateix temps ens serveix de punt de trobada a tots i totes les que formem part de la ràdio. Tots els programes es fan a títol personal, les persones que els realitzen poden formar part o no d'entitats, però els programes mai es vincularan a cap entitat. Es pretén ser una ràdio independent. És una ràdio no professional, aquest projecte funciona gràcies a la gent que desinteresadament participa, desenvolupant les seves idees i inquietuds utilitzant aquest mitjà. Si t'agradaria participar o formar part de la ràdio contacta'ns per correu electrònic, quan més siguem més rica serà la ràdio. Radioaktiva't, carinyo.

Read more Read less


Interests

Movies, TV and shows Rock and Metal Alternative and indie


Explore more


Comments

_('Imágen de usuario')
_('Imágen de usuario')

Bienvenido a la comunidad iVoox. Te sugerimos que recomiendes los audios que te hayan gustado para crear una comunidad de oyentes con tus mismos intereses.

_('Imágen de usuario')

Usamos cookies para que la web funcione, personalizar contenido, analizar trafico, mostrar anuncios personalizados y para integrar redes sociales. Compartimos información con nuestros partners de analítica, publicidad y redes sociales para el registro. Si pulsas “Aceptar” o continuas navegando, aceptas su uso.


Más Información