Esta emisión funciona mejor en la App de iVoox, con la última versión de Mac OS, y en navegadores como Chrome y Firefox.

Ràdio Sant Vicenç description

Ràdio Sant Vicenç va inaugurar la seva segona etapa a l’octubre de 2008, amb noves instal·lacions i un nou model basat en la pluralitat de la seva graella i la participació més directa dels vicentins.
La programació que arriba a través de la sintonia del 90.2 FM combina la informació amb l’entreteniment i la participació. Així, Ràdio Sant Vicenç aposta fort per la informació local amb informatius diaris, que se sumen a l’Informatiu Comarcal i les connexions amb els serveis informatius de COM Ràdio.

L’entreteniment i la participació ve de la mà de programes històrics com Moments clàssics, Evolution session, La pirámide o Sal y pimienta, per destacar només alguns d’entre tots els que configuren l’amplia graella de programació.

L’emissora es troba a la planta baixa dels antics Salesians del passatge de Pau Vila, i disposa d'una sala de gravació i un estudi principal dotats de parets i portes aïllades acústicament. A diferència dels locals anteriors, l’emissora disposa de dues grans finestres que donen a l’exterior i facilitat d’accés per a persones amb mobilitat reduïda.

En aquesta nova etapa l’emissora municipal s’ha obert a la ciutat amb tallers per a infants i gent gran.

Rating 3 based on 5 ratings

Ràdio Sant Vicenç podcasts

radiosv Ràdio Sant Vicenç
Podcast
in radiosv

radiosv

Canal de Ràdio Sant Vicenç. Un canal on trobaràs la programació de la ràdio

Options ... 

Ràdio Sant Vicenç episodes

Add to ... 

Add to ... 

Add to ... 

ag